Energiezuinige nieuwbouwwoningen te koop in Roeselare!

Beverkapel is een nieuw woonproject in het West-Vlaamse Roeselare, gesitueerd tussen Ardooie, Lichtervelde en Gits. Je hebt er de keuze tussen een divers aanbod aan moderne woningen: rij- en koppelwoningen, halfopen woningen en villa’s met zicht op rustgevend groen en landbouwgebied. Kortom, bij Beverkapel is er voor iedereen wat wils, zowel voor jonge gezinnen als voor koppels die op zoek zijn naar een rustige woonomgeving.


Instapklare energiezuinige woningen
De moderne Beverkapel-huizen zijn stuk voor stuk energiezuinige woningen (E40) die volledig naar eigen keuze en smaak ingericht kunnen worden. Elke woning is instapklaar en heeft minstens 3 slaapkamers, een ruime badkamer met inloopdouche, een volledig uitgeruste moderne keuken en een comfortabele living. De villa's en koppelbouwwoningen worden standaard voorzien van parket en vloerverwarming. Het schrijnwerk wordt in ALU uitgevoerd.


Open en lichtrijke leefruimtes
De trendy woningen van Beverkapel staan synoniem voor open en lichtrijke leefruimtes die een luxueus ruimtegevoel uitstralen. De grote raampartijen vloeien naadloos over in de mooie ruime tuin omringd door idyllisch groen.


Comfort staat centraal
Daarnaast is elk huis voorzien van zonnepanelen en een carport met een mooi accent van vergrijsd hout. De meeste woningen genieten ook van een zuidgerichte tuin en de koppelbouwwoningen en villa’s beschikken over een extra leefruimte door een vaste trap die naar de zolder leidt.


Groene oase van rust
Als Beverkapel-bewoner kom je terecht in een gezellige woonwijk waar het aangenaam vertoeven is: de huizen worden omringd door een groene oase van rust en het achterliggend landbouwgebied. Er wordt doorheen de groenzone ook een fietspad aangelegd. Bovendien liggen alle faciliteiten – zoals een bakkerij, slagerij en bassischool - op wandelafstand.


Centrale ligging en vlotte verbinding

Beverkapel situeert zich in Roeselare en ligt centraal in West-Vlaanderen, op een zucht van omliggende gemeentes Ardooie, Gits en Lichtervelde. Als bewoner geniet je van een vlotte verbinding met de op- en afrit Lichtervelde en zit je zo op de E403, waardoor steden als Kortrijk en Brugge binnen handbereik liggen. Daarnaast is er ook een vlotte verbinding met Oostende en Gent. 


Klaar om Beverkapel-bewoner te worden?
Contacteer ons via info@imfiro.be voor meer informatie.